Nepaprastas Aukštaitijos grožis

Aukštaitija yra bene didžiausias Lietuvos regionas, esantis šalies rytuose. Čia ne tik daugybė upių, bet dar daugiau nuostabių ežerų, kurie apsupti žaliais miškais ir malonia lietuviškos gamtos ramybe. Deja daugelio gražių vietų net nežinome. Metas atrasti Aukštaitiją iš naujo! Daugelis net neįsivaizduoja, kiek daug vertingų turtų yra gimtinėje – visa tai tiesiog pasiekiama ranka ir nereikia važiuoti į tolimas keliones prie Viduržemio jūros.

Skaitykite šį straipsnį ir sužinokite daugiau apie nepaprastą Aukštaitijos potencialą – kiek daug čia galima atrasti žmogaus veiklos beveik nepaliestų gamtos kampelių! Atraskite tuos kampelius iš kitos perspektyvos, plaukdami gražiausiais baidarių maršrutais.

Atraskite neregėtą Aukštaitiją plaukdami baidarėmis

Dar nesate išbandę plaukimo baidarėmis? Išbandykite! Baidarės leis pasinerti į nuotykių kupiną aktyvaus laisvalaikio sūkurį, iš kurio išsinešite nuostabius prisiminimus. Plaukdami baidarėmis ne tik puikiai praleisite laisvą laiką, tačiau tuo pačiu naujai išvysite naujas, dar neregėtas gamtos vietas. 

Išsirinkite iš skirtingo ilgio maršrutų Aukštaitijoje ir išsinuomokite norimą baidarę: vienvietę, dvivietę arba trivietę. Nuomos kainos priklauso nuo baidarės dydžio, taip pat nuo nuomos laiko. Jeigu nuomojatės baidares darbo dienomis, kaina kiek mažesnė, nei savaitgaliais. Esant poreikiui, jeigu plaukiate ilgesniu maršrutu, galite užsisakyti papildomas nakvynės paslaugas namukuose arba kempinge.
Daugiau apie baidarių maršrutus Aukštaitijoje ir baidarių nuomą rasite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *